ARTISTES  

Nuria Costa . El meu procés de treballa és el d’una recol·lectora. Espigolo plantes i històries, posant en valor allò que ha quedat al marge del sistema econòmic: dones i herbes de les ribes. Descobreixo la civada borda, la cugula, i la seva veu.  

Pep Aymerich (Sarrià de Ter, 1962) ha fet escultura, escultura pública, land art, escenografies, performances i videoart. La seva formació és sobretot autodidàctica. El seu leitmotiv temàtic és la recerca en la interpretació de l’ésser humà i el seu esperit mitjançant la introspecció.

Jofre Sebastian (Barcelona, 1979). Llicenciat en Belles Arts. Viu i treballa a Vilopriu. És l’entorn natural/rural i el seu canvi constant, sovint malmès, que centra el seu treball, ja sigui, utilitzant el dibuix, l’escultura o el gravat o mitjançant intervencions a la pròpia natura.

Àngels J. Sagués (Vimbodí i Poblet, Tarragona, 1981) Mestra d’educació infantil i primària, fa ara més d’una dècada que amb els poemes visuals, el videoart, les instal·lacions, performances i poesia discursiva, trobo una veu que m’acompanya.

Diego Gil artista de Vimbodí, viu i treballa a la ciutat de Barcelona, on ha desenvolupat gran part de l’experiència professional i creativa. Va estudiar Història de l’Art a Tarragona i Belles Arts a Barcelona a la UB a on es va doctorar.

Monica Mura (Cagliari, 1979). Artista interdisciplinar y activista. Su trabajo analiza las relaciones entre memorias, géneros e identidades teniendo como punto de partida su investigación sobre los paradigmas de poder y control social y político.

Martí Guillem nace en València en 1983, desarrolla un lenguaje versátil a medio camino entre lo objectual, lo performativo y las experiencias audiovisuales. Especializado como técnico audiovisual, ha sido técnico, entre otros lugares, en d´Octubre Centre Cultura Contemporánea de Valencia

Lamajara es una estructura artística que elabora projectes de dansa de formats singulars. Dirigit per Daniel Rosado de la má de Paloma Hurtado, els quals comparteixen un lloc en constant dialeg de coherencia de les seves idees i el consens cap a una metodologica comun

COL·LABORADORS